top of page

Premeňte svoje kalórie na eurá a pomôžte!

Všetci vieme, aký dôležitý je šport pre naše zdravie. Mnohí z nás sa venujú rekreačnému cvičeniu, behu, cyklistike a podobným aktivitám, aby sme sa udržali a dobre sa cítili. No čo by ste povedali, keby ste mohli tieto aktivity využiť aj na niečo viac? Na niečo, čo by zmenilo život niekomu, kto to potrebuje?

Martinka Valachová

Naša susedka z Ružinova, Martinka Valachová, je jedným z tých ľudí, ktorým môžeme pomôcť zlepšiť kvalitu života. Martinka trpí od narodenia detskou mozgovou obrnou, čo ju sprevádza celým jej životom. Pre jej potrebu potrebuje zdravotný pobyt v Kováčovej, ktorý jej veľmi pomáha. No pobyty sú nákladné, a práve tu môžeme vstúpiť do hry.


Teraz máte možnosť premieňať svoje spálené kalórie na eurá a pomôcť Martinke prostredníctvom aplikácie Appka, ktorú viete bezplatne stiahnuť TU. Ako to funguje? Je to jednoduché. Stačí, ak budete pokračovať vo svojich športových aktivitách, ako beh, cyklistika, chôdza či iné formy cvičenia a každý deň spálené kalórie môžete v Appke darovať Martinke. Sponzori tieto kalórie premenia na eurá a výsledná suma bude venovaná Martinke na liečebný pobyt v Kováčovej.

Martinka Valachová

Martinka je veľmi aktívnou členkou našej komunity, rada sa zúčastňuje rôznych podujatí a často robí prechádzky v našich krásnych parkoch, ako je Park Andreja Hlinku alebo Štrkovecké jazero. Pripojte sa k nám a dajme Martinke nádej na lepšiu budúcnosť.






Martinka Valachová



„Poďme spoločne ukázať, že Ružinov je komunitou, ktorá si naozaj pomáha. Podporte túto aktivitu a zdieľajte ju s vašimi priateľmi, rodinou a pomôžte nám zmeniť život Martinke. Každý krok, každý kilometer a každá minúta, ktorú venujete svojim športovým aktivitám, môže byť krokom k väčšiemu dobru. Spoločne dokážeme veľa!“ hovorí sused, priateľ a vicestarosta Ružinova Martin Patoprstý, ktorý už svoje kilometre pre Martinku zabehol.

Čo je to Appka?

Na Slovensku vyvinutá charitatívna mobilná aplikácia, prostredníctvom ktorej môžete finančne prispieť deťom i dospelým, ktorí potrebujú zdravotnú starostlivosť neuhrádzanú zdravotnými poisťovňami. Jediné, čo musíte urobiť, je stiahnúť si Appku do mobilu a hýbať sa, športovať. Vaše spálené kalórie sa vďaka sponzorom premenia na eurá.


Ako to funguje?

Aplikáciu zosynchronizujete s vaším telefónom a necháte ju spustenú. Appka zaznamenáva váš fyzický pohyb a vydané kalórie prepočítava na eurá. Tie môžete každý deň darovať Martinke.


Kto platí za kalórie?

Každý príbeh má svojho finančného partnera, ktorý preplatí náklady súvisiace s absolvovaním špeciálnych rehabilitácií alebo nákupu zdravotných pomôcok.


bottom of page